Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog retour percentage, vooral omdat het vaak misgaat bij de montage. Daarom in dit blog vandaag: alles over beldrukkers. Het verschil tussen Opdek en Inbouw, hoe je het monteert wat de populaire modellen zijn.

Wat is een beldrukker?

 Een beldrukker is alleen de drukker zelf. Het lijkt zo simpel. Toch gaat hier hier al vaak mis. Aan de beldrukker kopppel je twee draden: een + en een -.  Op het moment dat die wordt ingedrukt gaat de gekoppelde bel die vaak in de bal hangt af.  De deurbel mechanismes zelf verkopen wij momenteel niet. 

Wij verkopen ook geen draadloze deurbellen. Het komt er op neer dat de beldrukkers die wij verkopen voornamelijk geschikt zijn als vervanging van bestaande bellen. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of bij een nieuwbouwwoning. 

Opdek of inbouw?

De belangrijkste vraag bij het plaatsen van een beldrukker is: wil je inbouw of opdek? 
Inbouw is meer geschikt voor beldrukkers op de muur. Je zet twee pluggen in de muur, draait de scroefdraad in de beldrukker en drukt de beldrukker vast op de muur. 
Opbouw gebruik je vaak bij kozijnen. Je zet het achterplaatje van metaal met 2 schroeven vast op het kozijn. Vervolgens klik je het mechanisme er op. Kijk in de foto’s. 

Let op: ook bij opbouw beldrukkers is er een gat nodig. Veel mensen onderschatten het Hierdoor komen de draden. 

Hoe monteer je een beldrukker?

Iedere beldrukker, zowel inbouw als opdek, heeft twee pinnetjes. Één voor de – draad, en één voor de + draad. Welke je waar plaatst maakt niet uit. Je draait simpelweg het schroefje open, doet het uiteinde van de draad ertussen en draait het schroefje dicht. 

Dan de montage: Bij inbouw beldrukkers boor je twee gaten in de muur en doe je daar pluggen in. Vervolgens draai je de twee draadeindes in de drukker, en duw je de beldrukker vanaf buiten in de twee pluggen. Door de schroefdraad trekt hij zichzelf vast. 

Bij de opbouw versie boor je de achterkant vast aan het kozijn, en plaats de voorkant daar vervolgens overheen. 

Zwarte beldrukkers

De meeste verkochte beldrukkers in onze webshop zijn de zwarte beldrukkers. Je vind ze allemaal door hier te klikken. De populairste modellen hebben we hieronder voor je neergezet. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.