Alles over bommerscharnieren

bommerschieren voorbeeld
Gek woord: bommerscharnier. Vandaag leren wij jou wat het is, waar je het voor kan gebruiken en waar je het koopt. Dat antwoord is hier, bij dé deurbeslag gigant natuurlijk.

Wat is een bommer-scharnier?

Een bommerscharnier is een type deurveerscharnier. Dat betekent dat de deur altijd weer terugveert naar dichte positie. Ideaal voor de isolatie in je huis dus. Ik kan me nog herinneren dat mijn moeder vroeger altijd zei: “doe die deur nou eens achter je dicht!” Tja, als ik toen had geweten wat ik nu weet…

Wanneer gebruik je een bommerscharnier?

Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Vaak zie je het bij kleine winkeltjes. De deur valt dan automatisch achter je dicht. Je komt het regelmatig tegen bij klapdeuren. Verder is het handig om te gebruiken op plekken waar je met volle handen uit gaat. Denk aan de kelder of het schuurtje.

Wat is het verschil tussen enkelwerkend en dubbelwerkend?

Een enkelwerkend scharnier kan slechts 1 kant op. Een dubbelwerkend scharnier kan twee richtingen op draaien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klapdeuren. Vaak zie je dit scharnier ook bij horecagelegenheden.

Hoe kies ik de juiste soort?

Weet dat het scharnier altijd om de deur moet vallen. Bij een deur van 45mm is het dus noodzakelijk om een scharnier te kiezen die in de titel een range hebben waar de deurdikte binnenvalt.

Waar komt de naam vandaan?

De naam komt van de Amerikaanse fabriek Bommer. Oorspronkelijk (je raadt het al): een Duits merk.

Het goedkoopste bommerscharnier

Deze scharnieren zijn toegankelijk voor ieder budget. Om het makkelijk te maken hebben wij de goedkoopste vast op een rijtje gezet: Goedkoopste dubbelwerkende scharnieren voor deuren tot 30mm Goedkoopste enkelwerkende scharnieren voor deuren tot 45mm

De meest verkochte scharnieren.

We hebben voor jou ook de meest verkochte producten op een rijtje gezet. Op zoek naar nog meer opties? Bekijk ons volledige assortiment hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.