Frank Allart

Ons volledige Frank Allart assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andere duurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. Frank Allart voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om Frank Allart in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

Al meer dan een eeuw fabriceert Allart de mooiste producten op het gebied van hang- en sluitwerk. Ze bieden meer dan 100 hoogwaardige deurklinken. Alles is combineerbaar met verschillende rozetten en er zijn meerdere afwerkingen beschikbaar. Dit bedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en is daarmee een zeer gerenommeerde naam.

Zoek jij specifieke producten van Frank Allart die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!

Toont alle 2 resultaten

4589A/B raamval ijzer 2 lengtes, 34 kleuren Frank Allart
4589A/B raamval ijzer 2 lengtes, 34 kleuren
home-product-shipping
Nu besteld, vermoedelijk voor 08 januari in huis.
v.a.  71,49

Meubelgreep opschroevend (102mm/127mm of 152mm)
Beschikbaar in 40 kleuren
Frank Allart
Meubelgreep opschroevend (102mm/127mm of 152mm)
home-product-shipping
Nu besteld, vermoedelijk voor 08 januari in huis.
v.a.  23,11