Giesse

Ons volledige Giesse assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andere duurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. Giesse voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om Giesse in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

Zoek je hardware voor je aluminium raam? Dan is er slechts 1 keuze: Giesse. Een Italiaans merk al zou je eerder aan iets Duits denken. Met een gigantische fabriek produceren ze inmiddels meer dan 8000 producten.

Zoek jij specifieke producten van Giesse die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!

Toont alle 2 resultaten

Compa Raamkruk 15mm hoogte F1 Giesse
Compa Raamkruk 15mm hoogte F1
home-product-shipping
Nu besteld, hopelijk rond 24 januari in huis.
 28,89

Per stuk

Compa Raamkruk 15mm hoogte Zwart Giesse
Compa Raamkruk 15mm hoogte Zwart
home-product-shipping
Nu besteld, a.s. zondag in huis.
 28,89

Per stuk