Habo

Ons volledige Habo assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andere duurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. Habo voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om Habo in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

Habo heeft een systeem ontwikkelt dat werkt voor alle draaiende ramen. Het is een mechanisme om je raam inbraakproof open te zetten.

Zoek jij specifieke producten van Habo die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!

Habo
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten