Kirkpatrick

Ons volledige Kirkpatrick assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andere duurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. Kirkpatrick voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om Kirkpatrick in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

Kirkpatrick staat er om bekend dat zij werken met slechts 1 hoogwaardig materiaal: smeedijzer. Van dit materiaal vind je bij ons ruim 300 producten: van huisnummers tot poortbeslag en van deurbellen tot ouderwetse luifelopenaars. Als je een merk zoekt om je woning authentiek te maken dan is het het merk waar je voor wilt gaan.

Zoek jij specifieke producten van Kirkpatrick die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!

Resultaat 1–24 van de 404 resultaten wordt getoond

AK0110 kozijnplaat Kirkpatrick
AK0111 brug Kirkpatrick
AK0900 blikje verf Kirkpatrick
Deurklopper zwart KP6058 Kirkpatrick