Deurklinken inspiratie pagina 2021

Wij hebben een heleboel deurklinken. Op het moment van schrijven maar liefst 1594 verschillende paren. Maar welk paar is nou voor jou geschikt? Zoveel mensen zoveel wensen en daarom hebben hebben wij voor jou gewerkt aan een deurklinken inspiratie pagina. Zo presenteren wij per categorie enkele deurkrukken die volgens ons de moeite waard zijn om te bekijken. Per categorie geven wij 3 tips in ieder van de volgende categorieën: 

Zwarte deurklinken inspiratie
Deurklink met slot inspiratie
Intersteel deurkruk inspiratie
deurklink buitendeur inspiratie
deurklinken binnendeuren inspiratie
messing deurklink inspiratie

Als je interesse hebt vor inspiratie van een bepaald onderdeel dan klik je er simpelweg op en wordt je direct naar de juiste sectie geleid. 

Deurklink zwart uitgevoerd/gecoat

We komen er niet onderuit om deze inspiratie voor deurkrukken te beginnen met de zwarte deurklinken. Nog altijd is dit het meest gezochte model, op zowel onze website als in Google. Wij tonen hieronder de 3 tips die je zeker moet bekijken. Als je alle zwarte deurklinken in ons assortiment wilt bekijken klik je op de link. 

#1 Deurklink Stout

Tja, een persoonlijke favoriet van de schrijver van dit artikel dus we kunnen er niet om heen. De Stout RVS watch is een prijzige zwarte deurlink, maar oh wat hij is elegant. Zoals je ziet op deze pagina komt de Stout serie van JNF nog wel vaker voorbij. 

Zwart blijft ongekend tijdloos. Dit model is ook verkrijgbaar in de Watch uitvoering. De watch uitvoering heeft een handvat met een structuur patroon. 

Dit is een glanzend model met een terugverend rozet en komt standaard met een krukrozet.

#2 Deurklink elegant

Dit is een inspiratieblog, en zodoende proberen we zoveel mogelijk mogelijkheden te laten zien. In iedere prijsklasse. 

Dit model zit in de midrange, en heeft in tegenstelling tot veel modellen op deze pagina een vierkant krukrozet. Dat geeft een andere uitstraling die wij intern refereren als “ouderwets”. Ouderwets klinkt natuurlijk negatief maar wij bedoelen hiermee een uitstraling die past bij jaren 30 woningen en oude boerdertijtjes. 

Deze deurklink is ook leverbaar met ronde rozet en met verdekte ronde rozet

#3 Deurklink zwart

Ook voor de kleinere portemonnee is er genoeg keuze op onze webshop. Ook in het zwart. Voor krap €50,- heb je een mooie deurklink op rozet die kwalitief jaren mee kan. De zwarte coating zal niet loslaten. 

De rozet is CNC gefreesd, waardoor deze erg strak oogt. Deze deurkruk van GPF is in meerdere modellen beschikbaar. Zo is er ook een U model van deze zwarte deurklink. Deze deurklink wordt geleverd inclusief montage materiaal voor deuren van 40 of 56mm. 

Ook deurklinken met slot zijn populair. Tegenwoordig vind je veel deurklinken die een los sleutelrozet hebben. Bij nieuwe deuren is dit prima te plaatsen maar als je je huidige deurklinken wilt vervangen is het vaak handig om ze te vervangen voor een deurklink op lang of kortschild. 

#1 Deurklink zwart

Ook voor de kleinere portemonnee is er genoeg keuze op onze webshop. Ook in het zwart. Voor krap €50,- heb je een mooie deurklink op rozet die kwalitief jaren mee kan. De zwarte coating zal niet loslaten. 

De rozet is CNC gefreesd, waardoor deze erg strak oogt. Deze deurkruk van GPF is in meerdere modellen beschikbaar. Zo is er ook een U model van deze zwarte deurklink. Deze deurklink wordt geleverd inclusief montage materiaal voor deuren van 40 of 56mm. 

Dat messing deurklinken ongekend populair zijn kunnen we zien aan de fabrikanten. Steeds meer komen er met een assortiment in messing deurklinken. Zo heeft Intersteel recentlijk een nieuwe lijn geintroduceerd. Naast de klinken van mi satori die we al hadden en enkele van GPF hebben we nu maar liefst 191 messing deurkrukken. Wij hebben er drie voor je geselecteerd die je mogelijk inspireren. 

#1 Deurklink messing gelakt.

Messing is er in diverse soorten. Wij zijn persoonlijk fan van gelakt messing. Dit schijnt en blinkt in een goud achtige kleur. 

Onze #1 is de zogenaamde “Natalia” deurkruk van Intersteel. Deze klink wordt geleverd met een rond rozet waar geen schroefgaten zichtbaar zijn. 

De boogvorm van de klink zorgt voor een ogenschijnlijke rust. Deze deurklink valt onder de interieurstijl landelijk en klassiek.

#2 Deurklink messing met rand

Heb je wel eens gedacht om de prachtige messing kleur te mengen met zwart? Bonomi heeft dat in ieder geval wel gedaan. 

Een deurklink als tegen kom je niet vaak tegen. Met een unieke punt op op het uiteinde is deze England serie geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. 

De prijs is midrange, wat betekent dat het prijs level ongeveer in het midden ligt. Wij leveren messing schroeven mee zodat deze vrijwel wegvallen. 

#3 Deurklink messing Ton

Nog een deurkruk met een zwarte afwerking, en inderdaad: wederom van Bonomi. 

De Ton is een waar premium model, uiteraard in messing uitgevoerd. Door het verdekte rozet die je geen enkele schroef maar het nadeel is dat de prijs fors oploopt/ Deurklinken boven de €100 classificeren wij als high range. 

In tegenstelling tot de #1 in deze lijst is deze klink ongelakt. Ongelakt messing moet je bijhouden door deze te poetsen. Als je dat niet doet krijgt het een doffe uitstraling. 

Dan hebben we het alweer gehad qua messing krukken. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.