F.A.Q.

Wij zijn een vrij modern bedrijf zonder 9 tot 5 mentaliteit. Soms nemen wij om 21:00 alsnog de telefoon op of werken we onze mail bij. Dit geldt ook voor het weekend, daarom werken wij niet met standaard openingstijden. Over het algemeen proberen wij om te zorgen dat iets dat bij ons schriftelijk (whatsapp, mail, SMS) tussen 8:00 en 22:00 binnenkomt altijd binnen 2 uur af te handelen.

Contact opnemen kan bij ons via Mail, SMS, Facebook Messengers, Whatsapp of telefoon. Klik rechts onder op het blauwe tekstballonnetje om jouw favoriete medium te kiezen. 

Iedereen mag ten alle tijde een offerte aanvragen. Niet geschoten is altijd mis. Soms kunnen we wat voor je betekenen, en anders even goede vrienden. 

Dit komt doordat wij hosten bij de mannen van WP Provider

Natuurlijk, wij willen alleen tevreden klanten! Stuur ons even een mailtje en we leggen je de procedure uit. 

Ja en nee. Nee eigenlijk niet, maar als je echt perse iets wilt zien kunnen we je in ons magazijn in Soest op afspraak helpen. 

Ja hoor, als je contact met ons opneemt kunnen we filmpjes voor je maken van de producten die wij op voorraad hebben, 

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.