Het monteren van deurbeslag

deurbeslag monteren

Zoals wij in een eerdere blog hebben uitgelegd vallen er een helemaal items onder deurbeslag. Alles om en rondom je binnen of buitendeur was. Nu is natuurlijk de grote vraag:

Hoe monteer je Deurbeslag?

Deurbeslag monteren kan iedereen zelf. Er is in 95% van de gevallen geen specialistisch gereedschap voor nodig. Per categorie vertellen wij de moeilijkheid, en de eventueel benodigde gereedschappen. Deze blog wordt nog altijd aangevuld.

In de bad/toilet garnituren bevestigen is heel simpel, mits de gaten in de deur zitten. Bij vrijwel alle deuren is dat het geval. 

Bij de beldrukkers die wij verkopen is het de bedoeling dat er gaten in de muur geboord worden. Daar is vaak een hamerboor voor nodig omdat je door steen moet. Als die gaten er eenmaal zitten heb je aan een kruiskopschroevendraaier genoeg. Niet heel erg lastig dus. 

Bij een brievenbusplaat heb je geen speciaal gereedschap nodig. Een boormachine om voor te boren en daarna vast te schroeven is voldoende. 

Deurscharnieren moeten worden voorgeboord als er op de vorige locatie geen scharnieren zaten. Op deze manier voorkom je dat je deur splijt. Verder kun je met een boormachine of schroevendraaier de schroeven vast draaien.

Een deurbuffer moet aan de muur of grond worden gemonteerd. Afhankelijk van de soort muur kan hier een hamerboor voor nodig zijn. Als je in hout of gips boort volstaat een gewone accu boormachine ook. Pluggen zijn aan te raden. De schroeven leveren wij mee. 

Een deurdranger monteren is lastig. Met een beetje precisie kan het wel, alleen het luistert nogal nauw door de draaiarm. Qua gereedschap heb je aan een boormachine genoeg. Met zijn tweeën is het een stuk makkelijker. 

Bij een deurketting moet je voorboren. Anders kan de schroef de deur splijten. In het kozijn moet ook een schroef komen. Een accuboormachine zal de klus klaren. 

Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel
Inhoud wissel

Bij Deurbeslag Gigant krijg je vrijwel bij ieder product de benodigde montage materialen meegeleverd. Anders geven wij dit specifiek aan. Eventueel benodigde verloopjes of schroeven zitten er dus bij. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.