Hoe creëer je de hotel look in je badkamer?

creer een hotellook in je badkamer

Wanneer je de keuze maakt om een verblijf in een hotel te boeken zal je al snel kunnen vaststellen dat het je daar aan helemaal niets zal ontbreken. Het is dan ook een plek waar je, je thuis kan voelen en even lekker alle zorgen van je af kan zetten. Met dit idee in het achterhoofd werd er voor gekozen om de hotel-stijl badkamer te realiseren. Deze badkamer straalt luxe uit en is van alle gemakken voorzien. Tegelijkertijd is het wel zo dat deze badkamer rust uitstraalt. Het is mede het strakke design die er in slaagt om dat gevoel te realiseren. Alles bij elkaar gezien zorgt het realiseren van de hotelstijl in je badkamer er dus voor dat je, je volledig kunt ontspannen en dat er een leefruimte wordt gecreëerd waarin jij echt helemaal jezelf kan zijn. Ben jij ook benieuwd naar hoe je een dergelijke hotel look in je badkamer kan realiseren? Neem dan vooral even snel de onderstaande informatie door!

Wat vormt de basis voor een badkamer met een hotel look?

Wanneer je de hotel look in je badkamer wenst te realiseren zijn er tal van verschillende aandachtspunten waar je steeds rekening mee zal willen houden. In eerste instantie is een breed badkamermeubel bijvoorbeeld altijd een vereiste. Dat is echter niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook graag willen kunnen genieten van het comfort van een bad. Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Door te kiezen voor een solid surface half vrijstaand bad creëer je in één klap niet alleen meer comfort, maar ook meer luxe in je badkamer.

Naast bovenstaande wordt er bij het creëren van de hotel look in een badkamer eveneens voor gekozen om gebruik te maken van inbouwkranen. Over welk design deze kranen dienen te beschikken is uiteraard geheel aan jou en afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Indien je een strakke, eigentijdse badkamer wenst te realiseren zou kiezen voor bijvoorbeeld Deens design een interessante keuze kunnen zijn. Voor de vloer zouden grote reliëftegels dan weer een interessante keuze kunnen zijn. Dit geldt overigens ook voor een kleinere badkamer waarin je de hotel look wenst te realiseren. Een multifunctionele verwarming zorgt er voor dat de ruimte compleet kan worden afgewerkt.

Compleet ingerichte badkamer voorzien van al het vereiste comfort

Het spreekt voor zich dat de hotel stijl realiseren in je badkamer er eveneens voor zorgt dat je de beschikking dient te hebben over alle vereiste voorzieningen. Dit betekent dat de nadruk niet alleen hoort te liggen op de plaatsing van bijvoorbeeld een prachtig solid surface bad. Wat namelijk bovendien ook te denken van een bijpassende douche en een toilet? De douche en het toilet kunnen van elkaar gescheiden worden door de plaatsing van een matglazen glaswand. In het meest optimale geval is het zo dat je deze naar wens voor de douche of voor het toilet kan schuiven. Zo creëer je precies die mate aan privacy die je verwacht van een badkamer zoals je die ook in een hotel aan zou treffen.

Geniet ook in jouw eigen woning van een badkamer in hotel stijl

Voor het merendeel van de badkamers die in een hotel zijn terug te vinden geldt dat ze beschikken over een neutrale kleur. Welke kleur is er nu in de praktijk meer neutraler dan wit? Indien je graag een echte hotel look wil realiseren in je woonst is het dan ook altijd een aanrader om voor deze kleur te kiezen. De wittonen van het sanitair en de grote reliëftegels samen zorgen voor een gevoel van rust. Bovendien creëer je er meteen ook een ongelofelijk gevoel van ruimtelijkheid mee. In het bijzonder indien je kiest voor een op maat gemaakt badkamermeubel zal je kunnen vaststellen dat deze een belangrijke bijdrage zal leveren aan een niet alleen harmonieuze, maar ook tijdloze uitstraling. Zo wordt het pas echt genieten wanneer je thuiskomt en in je badkamer gaat vertoeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.