Home

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer 2000+ artikelen uit voorraad leverbaar Begin met winkelen?
Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

2000+ artikelen uit voorraad leverbaar

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

boven €100,- gratis verzending

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

30 dagen recht op retour

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

2000+ artikelen uit voorraad leverbaar

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

boven €100,- gratis verzending

Home, Deurbeslag, Deurklinken en meer

30 dagen recht op retour

Maandaanbiedingen van April

Welkom bij Deurbeslag Gigant!

Op onze webshop vindt je alles voor op, om, rond en in je deur. Kort samengevat: deurbeslag. Maar het omvat zo veel meer dan dat. Wij leveren sloten, deurdrangers, tocht strips en uiteraard ontbreekt raambeslag niet.

Revolutionair

Ons doel is om binnen een jaar (vanaf 1 april 2020) een gevestigde naam te zijn in deurbeslag land. Niet als “één van de velen” maar als dé nummer 1. Werkelijk revolutionair dus. Dat omvat:

  • uitsluitend online, daardoor duidelijke foto’s van ieder product.
  • Klant is koning. Dus in zo min mogelijk klikken naar je juiste product.
  • Goed bereikbaar. Niemand houdt van wachten op een antwoord.
  • Duidelijkheid over voorraad
  • Eerlijke prijzen.

Wij zijn nog een jonkie, vol met ambitie. Deze webshop is constant in ontwikkeling. Tot 1 juli vragen we je om je begrip voor de huidige imperfecties. Weet dat wij strijden!

Over ons

De naam gigant is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ons assortiment bestaat namelijk uit ruim 5000 (!!) producten. Daarvan zijn er meer dan 2000 voorradig en dat betekent: voor 12:00 besteld op werkdagen = morgen in huis.

Waarom Deurbeslag Gigant?

Simpel. Allereerst verkopen wij al jaren deurkrukken. Sinds 2014 om precies te zijn. De oprichter van deurbeslag gigant werkte bij een groothandel in deurkrukken. Wij weten dus waar we over praten.

Daarbij: wij voeren ruim 50 merken. Dat betekent dat ons assortiment gigantisch ruim is. Wij hebben voor iedereen wat. Van heel toegankelijk tot zeer exclusief en alles daartussenin.

Ten slotte: gedrevenheid. Wij zijn bezig met onze passie. Wij verkopen jou graag precies wat je nodig hebt en doen dat altijd met een lach. Daarom heb je bij ons een unieke webshop ervaring. Ook als je onverhoopt niet tevreden bent.

Zakelijk

Ben je hier als zakelijke klant? Denk aan als aannemer, architect of interieur designer? Meldt je aan voor een B2B account want wij bieden leuke kortingen. 

Deurbeslag voor jouw woning: je gelooft je ogen niet. 

Mensen denken vaak dat deurbeslag er niet zoveel toe doet. En eerlijk is eerlijk: ik wist dat zelf ook niet. Tot ik een huis kocht, en de bestaande deuren ging verven. De woning kwam uit 1900 en was ook zo gedateerd qua staat. De deuren werden geverfd en het oude deurbeslag werd weer teruggeplaatst. Het bleef gedateerd. Tot ik voor €30,- een deurkruk meenam, die er opzette en zag dat opeens de hele kamer uitstraling anders was. Het is ongelofelijk maar waar. 

Zakelijke klant?

Aannemer, bouwbedrijf of Architect? Meldt je aan en krijg aantrekkelijke B2B prijzen

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.