Losse krukstiften

LOSSE KRUKSTIFTEN
GEWOON TE KOOP

Over het algemeen is een losse 

Losse krukstiften, Deurbeslag, Deurklinken en meer

Alles wat je nodig heb!

Label printers

Om de mooiste bierlabels te printen bieden wij verschillende kleuren label printers van Epson aan.
Iedere commerciële bierbrouwer heeft een ander budget en een ander volume. Op basis van de wensen en eisen beiden we voor iedere brouwer een passende print oplossing. 

De Epson ColorWorks printers kunnen prachtige etiketten afdrukken die bestand zijn tegen water en nog veel meer.

Washable labels & specials

Zoals u van de grotere biermerk labels gewend bent, zijn de labels van het materiaal “DIA600” gemakkelijk af te spoelen met lauw water.
Hierdoor zijn ze gemakkelijk van bierflesjes te verwijderen.

We hebben ook een assortiment speciale rustieke materialen voor een traditionele ‘oude’ look of zelfs een stoere look met een hoogglans zilveren basis.

Bottle applicator

De hele dag labels plakken is niet wat je in gedachten had toen je begon met bier brouwen.

Als het handmatig aanbrengen van labels door de vele flessen te veel tijd gaat kosten is het tijd voor de volgende stap, de label applicator! Semi automatisch labels aanbrengen is veel sneller!

"De eerste jaren ging het prima met papier, schaar en een beetje melk of behanglijm. Toen dit echt teveel werk werd, kwamen we bij Businesslabels terecht. In eerste instantie waren we erg huiverig voor een inkjet printer, omdat we dachten dat de inkt zou uitlopen door condens, niet dus! We printen nu vrijwel elke dag naar volle tevredenheid veel etiketten en spoelen ze later gewoon van de fles."
Losse krukstiften, Deurbeslag, Deurklinken en meer
Bertjan van Beek
Bier brouwer in hart en nieren

Hoe maak je de mooiste bieretiketten?

Veel brouwers beginnen klein, vaak is het een uit de hand gelopen hobby die door overmatige hoeveelheden passie tot echte productie leidt. Bij de overgang naar het zelf bedrukken van de bieretiketten in kleur komt veel kijken

De startersets zoals hierboven genoemd zijn ideaal voor die brouwers. Maar alleen de print oplossing voor de etiketten is niet voldoende. Er moet tenslotte iets zijn om af te printen. Dus hoe maak je je mooiste labels?

Inspiratie

Om tot het mooiste eigen bierlabel te komen is spieken zeker toegestaan. Spieken en afkijken, maar niet kopiëren natuurlijk.

Begin met het juiste etiketformaat voor de juiste fles. geef je ogen goed te kost in de winkel en/of op de verschillende fora op internet. Een goed voorbeeld is het forum “hobybrouwen.nl”. Hier is zelfs een showpagina waar iedereen zijn beste labels laat zien.

Voldoende inspiratie? Dan gaan we naar de digitale tekentafel!

Design software

Je kunt proberen om met MS Paint een ontwerp te maken, maar ideaal is het niet. Er zijn tal van betaalde en gratis softwareprogramma’s op de markt waarmee je een mooi (basis) ontwerp kunt maken.

Het bekendste is het Adobe-pakket, maar het is een relatief duur pakket voor de professionals. We raden je daarom aan goed rond te kijken wat er binnen het budget past en aan te bieden wat er nodig is voor het opmaken van de labelontwerpen.

Ons advies? Kijk eens naar Affinity Designer.

Variabele gegevens

Loopt alles soepel en gaat het volume nog verder omhoog? Dan is het tijd om te kijken naar eenvoudiger printen van de labels.

Met een ontwerpsoftware kunt u eenvoudig een ontwerp maken, de THT-datum en batchnummer handmatig aanpassen en doorgaan. Maar het dagelijks doorlopen van dat proces voor meerdere bier soorten is tijdrovend.

Tijd voor de volgende stap, het deels automatiseren van de data op de labels. Hiervoor kunt u Nicelabel gebruiken. Dit programma kan automatisch THT-datums en batchnummers genereren en het ontwerp als achtergrond gebruiken.

Zo ben je nog efficiënter en sneller en kan je genieten van het brouwen van de mooiste bieren.

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.