Wat kosten nieuwe sloten?

deurslot
Vandaag behandelen we de vraag: Wat kosten nieuwe sloten? Een veelzijdige vraag met een complex antwoord. De subvraag is namelijk maar net welke sloten je wilt hebben. Wil je een tuindeur op slot doen? Moet je huis extra beveiligd worden? Heb je een nieuwe woningen en wil je de sloten vervangen? Wij presenteren wat de verschillende veiligheidsmiddelen doen en rangschikken wat van onze keuzes voor je. In deze blog gaan we er gemakshalve van uit dat je op zoek bent naar nieuwe voordeursloten.

Hoe creëer ik zo goedkoop mogelijk extra veiligheid in mijn huis?

Je ziet het vaak in Amerikaanse televisieseries als mensen ergens aankloppen. De deur gaat een klein stukje open maar kan niet verder doordat er een ketting aan vast zit. Op het moment dat de onvanger een bekende ziet gaat de deur weer weg, gaat de ketting er af en kan de deur volledig open. Een zogenaamde kierstandhouder of ook wel keurketting. Wij merken dat deze trend ook naar Nederland overwaaid. Kierstandhouders zijn steeds populairder. Waarom?
  • Ze kosten niet veel
  • Kierstandhouders zijn makkelijk te monteren
  • Deurkettingen vertragen een inbraak aanzienlijk.
Bij nieuwe sloten spreek je altijd van inbraakwerendheid in seconden. Rationeel ben je geneigd te denken: wat maakt het nou uit of mijn slot 3 seconde of 10 seconde inbraakwerend is? Exact, het verschil is slechts 7 seconden. De truc is om je in een inbreker te verplaatsen. Deze wil zo min mogelijk moeite en zo snel mogelijk door. Voor die inbreker is 7 seconden extra dus wel een behoorlijk ding. Alle kleine beetjes helpen.

Moet ik SKG sloten nemen?

Een goede vraag. Laten we allereerst vertellen wat SKG precies is. Een SKG slot is een keurmerk. Er zijn drie gradaties: SKG*, SKG** en SKG*** SKG*: Open te breken na 3 minuten met beperkt gereedschap SKG**: Open te breken met 3 minuten en normaal gereedschap. SKG***: Open te breken met 5 minuten en uitgebreid gereedschap Hou dus in de gaten: Geen slot is onkraakbaar. Zorg altijd dat een inbreker zo ongunstig mogelijk omstandigheden heeft. Dit omvat licht, geluid en een eventuele camera.

Wat is het verschil tussen SKG sterren?

Het verschil is de inbraaktijd en de materialen die daarvoor nodig zijn. Sloten zonder SKG keurmerk zijn dus binnen 3 minuten met beperkt gereedschap open te breken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel dit bericht

Meest recente blogs

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in  een hoog

Vragen n.a.v. dit bericht?

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.