Winkelwagen

Whatsapp met ons via: 0578-760509

Gratis verzending op orders boven €100.00

Contact

Social

Alles over beldrukkers

Beldrukkers: wij verkopen ze veel. Dagelijks meerdere stuks. Dit resulteert helaas ook in een hoog retour percentage, vooral omdat het vaak misgaat bij de montage. Daarom in dit blog vandaag: alles over beldrukkers. Het verschil tussen Opdek en Inbouw, hoe je het monteert wat de populaire modellen zijn.
Een beldrukker is alleen de drukker zelf. Het lijkt zo simpel. Toch gaat hier hier al vaak mis. Aan de beldrukker kopppel je twee draden: een + en een -. Op het moment dat die wordt ingedrukt gaat de gekoppelde bel die vaak in de bal hangt af. De deurbel mechanismes zelf verkopen wij momenteel niet. Wij verkopen ook geen draadloze deurbellen. Het komt er op neer dat de beldrukkers die wij verkopen voornamelijk geschikt zijn als vervanging van bestaande bellen. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of bij een nieuwbouwwoning.
WAT IS EEN BELDRUKKER?

Opdek of inbouw?

De belangrijkste vraag bij het plaatsen van een beldrukker is: wil je inbouw of opdek? Inbouw is meer geschikt voor beldrukkers op de muur. Je zet twee pluggen in de muur, draait de scroefdraad in de beldrukker en drukt de beldrukker vast op de muur. Opbouw gebruik je vaak bij kozijnen. Je zet het achterplaatje van metaal met 2 schroeven vast op het kozijn. Vervolgens klik je het mechanisme er op. Kijk in de foto’s. Let op: ook bij opbouw beldrukkers is er een gat nodig. Veel mensen onderschatten het Hierdoor komen de draden. In de volgende videio leggen we het verschil uit:

Hoe monteer je een beldrukker?

Iedere beldrukker, zowel inbouw als opdek, heeft twee pinnetjes. Één voor de – draad, en één voor de + draad. Welke je waar plaatst maakt niet uit. Je draait simpelweg het schroefje open, doet het uiteinde van de draad ertussen en draait het schroefje dicht.

Dan de montage: Bij inbouw beldrukkers boor je twee gaten in de muur en doe je daar pluggen in. Vervolgens draai je de twee draadeindes in de drukker, en duw je de beldrukker vanaf buiten in de twee pluggen. Door de schroefdraad trekt hij zichzelf vast.

Bij de opbouw versie boor je de achterkant vast aan het kozijn, en plaats de voorkant daar vervolgens overheen.

Zwarte beldrukkers

De meeste verkochte beldrukkers in onze webshop zijn de zwarte beldrukkers. Je vind ze allemaal door hier te klikken. De populairste modellen hebben we hieronder voor je neergezet.

KOOP JE BIJ DEURBESLAGGIGANT?

GOEDE KEUZE!

Dan communiceren wij duidelijk over levertijden.
Kun je altijd bij ons terecht met vragen.
Werken wij offertes graag voor je uit.
Betaal je geen verzendkosten boven de €100,-
Retourneer je binnen 30 dagen als je niet tevreden bent!

Kortom: wij doen alles om jou een vijf sterren winkel
ervaring te geven. Liever persoonlijk contact?

Geef een reactie
Gratis verzending

boven de €100,- incl. BTW voor particulieren.

30 dagen

retourrecht op particuliere bestellingen

2000+ artikelen

Uit voorraad leverbaar

Betaal veilig en snel

Via onze PSP Mollie.