Winkelwagen

Whatsapp met ons via: 0578-760509

Gratis verzending op orders boven €100.00

Contact

Social

Over ons

Het is tijd om een ​​nieuw gevoel te creëren.

HETONTSTAAN

Arthur zit al zijn hele leven in het deurbeslag en startte ooit met Deurkrukwinkel, rond 2010. In 2016 kwam hij erachter dat zijn passie wel in het deurbeslag zit, maar niet zo zeer in het ondernemen. Hij vond Florentino, die de zaak overnam en voor een nieuwe impuls zorgde in de online verkopen en de betrouwbaarheid in de webshop. In 2019 kwam Pieter in het spel, eerst als websitemaker van de Deurkrukwinkel shops. In 2020 besloten wij (Pieter en Florentino) een nieuwe naam te starten om alles op een nieuwe gestroomlijnde manier te doen. Eind 2021 kregen wij de sleutel van onze showroom in Soest, die we na lang klussen, verbouwen en nadenken in September 2022 eindelijk openden. U bent van harte welkom.

WIE DOET WAT?

Arthur is onze productspecialist. Die helpt je met offertes, met vragen over producten en als je een afspraak maakt in de showroom kom je hem hoogstwaarschijnlijk tegen. Een oude rot in het vak die goed is met mensen en je altijd vriendelijk helpt Florentino is onze accountmanager. Die is vooral bezig met zakelijke klanten en het tevreden houden daarvan. Als je ons belt is de kans groot dat je hem te spreken krijgt. Ga je zakelijk bij ons kopen dan krijg je zeker met hem te maken. Pieter doet de administratie en website. Hij is dus voornamelijk op de achtergrond bezig, maar beantwoord af en toe een mailtje en begint steeds meer te snappen van deurbeslag..

ONZE KERNWAARDEN

We kunnen er een heel stuk aan wijden, maar dat hebben we al gedaan op deze pagina. In het kort: wij zijn altijd eerlijk en proberen zo transparant mogelijk te zijn over alles (levertijden, voorraadstatus, advies). Wij helpen je liever goed zonder iets aan je te verdienen dan dat we je met een lokkertje binnenhalen terwijl we weten dat we je niet tevreden kunnen maken.

Ons team is er

Wij zijn DeurbeslagGigant! Met wij hebben we het over Arthur, Pieter en Florentino. Wij vertellen je graag iets meer over ons bedrijfje.
Gratis verzending

boven de €100,- incl. BTW voor particulieren.

30 dagen

retourrecht op particuliere bestellingen

2000+ artikelen

Uit voorraad leverbaar

Betaal veilig en snel

Via onze PSP Mollie.