Offerte aanvragen

Bij ons kun je een offerte aanvragen. Bijvoorbeeld als je een product wilt dat niet op onze site staat of zodra je groot wilt inkopen. Denk als je een nieuwbouwwoning wilt voorzien van nieuwe deurkrukken of je een kantoorpand koopt waar alles opgeknapt moet worden.

Veelgestelde vragen

Op werkdagen doen wij ons best om binnen 24 uur bij je terug te komen.

In de offerte vind je de totaalprijs, de eventuele korting die wij bieden, de levertijd en de betalingscondities. 

Dat kunnen wij niet oordelen. Op het moment dat jij vindt dat een aanvraag zin heeft kun je hem gerust doen. Let wel: wij kunnen alleen korting bieden op stevige aanvragen. Als maatstaf kun je aanhouden dat korting onbespreekbaar is onder de €500,- of als er minder dan 5 stuks tegelijk worden aangeschaft. 

Wij doen moeite voor u, dus om zeker te weten dat u echt interesse heeft vragen wij u om wat gegevens achter te laten. Zo kunnen wij de offerte direct op naam zetten en naar het correcte e-mail adres sturen. 

Standaard is een offerte 30 dagen geldig. De voorraad indicatie die wij geven is echter alleen actueel op het moment van versturen. Het kan dus zijn dat de levertijd anders is als je later besteld. 

Leuk dat je wilt gaan bestellen.

Laat het ons gerust weten als je nog vragen of opmerkingen over je product hebt. Wij staan je graag te woord! Je kunt rechtsonder met ons chatten. Een e-mail sturen of bellen is ook mogelijk:
E: [email protected]
T: 0578-760509

Welkom terug!

ACCOUNT AANMAKEN

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.