Winkelwagen

Whatsapp met ons via: 0578-760509

Gratis verzending op orders boven €100.00

Contact

Social

Deurklinken inspiratie pagina 2021

Wij hebben een heleboel deurklinken. Op het moment van schrijven maar liefst 1594 verschillende paren. Maar welk paar is nou voor jou geschikt? Zoveel mensen zoveel wensen en daarom hebben hebben wij voor jou gewerkt aan een deurklinken inspiratie pagina. Zo presenteren wij per categorie enkele deurkrukken die volgens ons de moeite waard zijn om te bekijken. Per categorie geven wij 3 tips in ieder van de volgende categorieën: Zwarte deurklinken inspiratie Deurklink met slot inspiratie Intersteel deurkruk inspiratie deurklink buitendeur inspiratie deurklinken binnendeuren inspiratie messing deurklink inspiratie Als je interesse hebt vor inspiratie van een bepaald onderdeel dan klik je er simpelweg op en wordt je direct naar de juiste sectie geleid.
Deurklinken inspiratie pagina 2021
We komen er niet onderuit om deze inspiratie voor deurkrukken te beginnen met de zwarte deurklinken. Nog altijd is dit het meest gezochte model, op zowel onze website als in Google. Wij tonen hieronder de 3 tips die je zeker moet bekijken. Als je alle zwarte deurklinken in ons assortiment wilt bekijken klik je op de link.
DEURKLINK STOUT

#1 Deurklink Stout

Tja, een persoonlijke favoriet van de schrijver van dit artikel dus we kunnen er niet om heen. De Stout RVS watch is een prijzige zwarte deurlink, maar oh wat hij is elegant. Zoals je ziet op deze pagina komt de Stout serie van JNF nog wel vaker voorbij. Zwart blijft ongekend tijdloos. Dit model is ook verkrijgbaar in de Watch uitvoering. De watch uitvoering heeft een handvat met een structuur patroon. Dit is een glanzend model met een terugverend rozet en komt standaard met een krukrozet.

#2 Deurklink elegant

Dit is een inspiratieblog, en zodoende proberen we zoveel mogelijk mogelijkheden te laten zien. In iedere prijsklasse.

Dit model zit in de midrange, en heeft in tegenstelling tot veel modellen op deze pagina een vierkant krukrozet. Dat geeft een andere uitstraling die wij intern refereren als “ouderwets”. Ouderwets klinkt natuurlijk negatief maar wij bedoelen hiermee een uitstraling die past bij jaren 30 woningen en oude boerdertijtjes.

Deze deurklink is ook leverbaar met ronde rozet en met verdekte ronde rozet.

DEURKLINK ELEGANT

#3 Deurklink zwart

Ook voor de kleinere portemonnee is er genoeg keuze op onze webshop. Ook in het zwart. Voor krap €50,- heb je een mooie deurklink op rozet die kwalitief jaren mee kan. De zwarte coating zal niet loslaten.

De rozet is CNC gefreesd, waardoor deze erg strak oogt. Deze deurkruk van GPF is in meerdere modellen beschikbaar. Zo is er ook een U model van deze zwarte deurklink. Deze deurklink wordt geleverd inclusief montage materiaal voor deuren van 40 of 56mm.

Deurklink met slot

Ook deurklinken met slot zijn populair. Tegenwoordig vind je veel deurklinken die een los sleutelrozet hebben. Bij nieuwe deuren is dit prima te plaatsen maar als je je huidige deurklinken wilt vervangen is het vaak handig om ze te vervangen voor een deurklink op lang of kortschild.

#1 Deurklink zwart

Ook voor de kleinere portemonnee is er genoeg keuze op onze webshop. Ook in het zwart. Voor krap €50,- heb je een mooie deurklink op rozet die kwalitief jaren mee kan. De zwarte coating zal niet loslaten.

De rozet is CNC gefreesd, waardoor deze erg strak oogt. Deze deurkruk van GPF is in meerdere modellen beschikbaar. Zo is er ook een U model van deze zwarte deurklink. Deze deurklink wordt geleverd inclusief montage materiaal voor deuren van 40 of 56mm.

Messing deurklink

Dat messing deurklinken ongekend populair zijn kunnen we zien aan de fabrikanten. Steeds meer komen er met een assortiment in messing deurklinken. Zo heeft Intersteel recentlijk een nieuwe lijn geintroduceerd. Naast de klinken van mi satori die we al hadden en enkele van GPF hebben we nu maar liefst 191 messing deurkrukken. Wij hebben er drie voor je geselecteerd die je mogelijk inspireren.

#1 Deurklink messing gelakt.

Messing is er in diverse soorten. Wij zijn persoonlijk fan van gelakt messing. Dit schijnt en blinkt in een goud achtige kleur.

Onze #1 is de zogenaamde “Natalia” deurkruk van Intersteel. Deze klink wordt geleverd met een rond rozet waar geen schroefgaten zichtbaar zijn.

De boogvorm van de klink zorgt voor een ogenschijnlijke rust. Deze deurklink valt onder de interieurstijl landelijk en klassiek.

#2 Deurklink messing met rand

Heb je wel eens gedacht om de prachtige messing kleur te mengen met zwart? Bonomi heeft dat in ieder geval wel gedaan.

Een deurklink als tegen kom je niet vaak tegen. Met een unieke punt op op het uiteinde is deze England serie geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

De prijs is midrange, wat betekent dat het prijs level ongeveer in het midden ligt. Wij leveren messing schroeven mee zodat deze vrijwel wegvallen.

DEURKLINK MESSING MET RAND

#3 Deurklink messing Ton

Nog een deurkruk met een zwarte afwerking, en inderdaad: wederom van Bonomi.

De Ton is een waar premium model, uiteraard in messing uitgevoerd. Door het verdekte rozet die je geen enkele schroef maar het nadeel is dat de prijs fors oploopt/ Deurklinken boven de €100 classificeren wij als high range.

In tegenstelling tot de #1 in deze lijst is deze klink ongelakt. Ongelakt messing moet je bijhouden door deze te poetsen. Als je dat niet doet krijgt het een doffe uitstraling.

DEURKLINK MESSING TON
KOOP JE BIJ DEURBESLAGGIGANT?

GOEDE KEUZE!

Dan communiceren wij duidelijk over levertijden.
Kun je altijd bij ons terecht met vragen.
Werken wij offertes graag voor je uit.
Betaal je geen verzendkosten boven de €100,-
Retourneer je binnen 30 dagen als je niet tevreden bent!

Kortom: wij doen alles om jou een vijf sterren winkel
ervaring te geven. Liever persoonlijk contact?

Geef een reactie
Gratis verzending

boven de €100,- incl. BTW voor particulieren.

30 dagen

retourrecht op particuliere bestellingen

2000+ artikelen

Uit voorraad leverbaar

Betaal veilig en snel

Via onze PSP Mollie.