JNF

Ons volledige JNF assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andereduurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. JNF voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om JNF in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

JNF staat ook wel bekend als J. Neves & Filhos. Dit is een leverancier uit Portugal. JNF wordt veel gebruikt in bouwproducten doordat het relatief goedkoop is. Daardoor zie je dit merk veel bij nieuwbouwprojecten en gallerijen. Er zijn immers leuke kortingen en het is een zeer degelijk merk.

Zoek jij specifieke producten van die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!
JNF
Show Filters

Resultaat 1–10 van de 691 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–10 van de 691 resultaten wordt getoond