Mi Satori

Ons volledige Mi Satori assortiment

Alle merken die Deurbeslag Gigant levert zijn met uiterste precisie geselecteerd. Belangrijke aspecten zijn onder andere duurzaamheid, kwaliteit, garantie en beschikbaarheid. Mi Satori voldoet aan onze kwaliteitsnormen en daarom zijn wij trots om dit merk in ons assortiment te voeren. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Per product geven wij aan of het op voorraad is en zo niet wat de verwachtte levertijd is. Indien een product voorradig is en je bestelt op werkdagen voor 12:00h dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden. In Nederland betekent dit dat het de volgende dag voor UPS wordt aangeboden. Naar België kan het soms 2 werkdagen duren.

Mi Satori staat vooral bekend als goedkoper imitatiemerk van Bonomi. Verder hebben zij een eigen label ontwikkeld. Eigenlijk is dit merk dus de AH basic van de deurkrukken. Het ziet er hetzelfde uit, het smaakt hetzelfde alleen het is net iets minder goed afgewerkt. Kwalitatief is het wel zeer hoogwaardig met een zeer high end uitstraling.

Zoek jij specifieke producten van Mi Satori die niet in ons assortiment zitten? Neem Contact met ons op en geef je aanvraag door. De kans is groot dat wij het voor je kunnen regelen op korte termijn (lees: binnen 3-4 werkdagen). Dus: niet geschoten is altijd mis!
Mi Satori
Show Filters

Resultaat 1–10 van de 1165 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–10 van de 1165 resultaten wordt getoond