Winkelwagen

Whatsapp met ons via: 0578-760509

Gratis verzending op orders boven €100.00

Contact

Social

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een codeslot?

In verschillende situaties is het zo dat het handig kan zijn om de beschikking te hebben over een codeslot. Een dergelijk slot kan in de meest uiteenlopende omstandigheden worden geplaatst. In de praktijk zien we ze bijvoorbeeld vaak opduiken in plaatsen waarin er restricties gelden voor een bepaalde ruimte. Zo kan een codeslot plaatsen op een deur er bijvoorbeeld voor zorgen dat de toegang tot een bepaalde ruimte beperkt wordt voor een select aantal mensen. Ben jij ook op zoek naar een interessante oplossing om een dergelijke restrictie door te voeren voor een bepaalde ruimte? Dan is het zonder meer interessant om je even te verdiepen in onderstaande informatie.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van een codeslot?
Zoals de naam reeds aangeeft is een codeslot een slot dat wordt geopend door middel van een cijfercode. Op het ogenblik dat de ingestelde cijfercombinatie wordt ingevoerd zal het slot zich openen waardoor de persoon in kwestie toegang kan krijgen tot de ruimte. Wordt er een foutieve code ingevoerd? Dan blijft het slot uiteraard gesloten en wordt de toegang ontzegd. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is het beslist niet zo dat een codeslot enkel en alleen kan worden gebruikt in binnendeuren. Ook in buitendeuren is dat namelijk zo. In dat geval moet je er echter wel zeker van zijn dat je kiest voor een codeslot dat waterbestendig is. Waar je bij het kopen van een codeslot allemaal rekening mee moet houden wordt duidelijk in het volgende stukje.

Waar rekening mee houden bij een codeslot kopen?

Bij het aanschaffen van een codeslot zijn er verschillende niet onbelangrijke zaken om aandacht aan te besteden. In eerste instantie moet je, je de vraag stellen waar dit codeslot zal worden geplaatst. Is dit namelijk in een binnendeur of in een deur die naar buiten leidt? In het laatste geval zal je kunnen vaststellen dat een waterdicht codeslot uiteraard een belangrijke vereist is. Dit is echter niet alles. Andere vragen die je, je bij het kopen van zo’n slot zal willen stellen zijn onder meer de volgende: 1. Is er sprake van een ‘free access’ mogelijkheid of niet? 2. Is ze toepasbaar op alle DIN (hoofd)-sloten of niet? 3. Van welk materiaal zijn de interne componenten gemaakt? 4. Is ze ISPS goedgekeurd? Bovenstaande zaken zijn uiteraard nog lang niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat je ook rekening zal willen houden met de mate waarin het slot al dan niet eenvoudig hergeprogrammeerd kan worden. Dit kan aanzienlijk verschillen afhankelijk van het soort codeslot die je gaat gebruiken.

Ervaar de praktische voordelen van het gebruik van een codeslot

Een codeslot gebruiken wordt in de praktijk als veel praktischer en tevens ook veel interessanter aanzien als een slot dat werkt met een sleutel. Dat is natuurlijk onder meer het gevolg van het feit dat je een sleutel kwijt kan geraken terwijl een cijfercombinatie in je hoofd zit. Hoe dan ook, wanneer jij op zoek bent naar een echt interessant slot om bepaalde ruimtes volledig te kunnen afsluiten van derden is het zeker de moeite waard om de aankoop van een codeslot te overwegen.

KOOP JE BIJ DEURBESLAGGIGANT?

GOEDE KEUZE!

Dan communiceren wij duidelijk over levertijden.
Kun je altijd bij ons terecht met vragen.
Werken wij offertes graag voor je uit.
Betaal je geen verzendkosten boven de €100,-
Retourneer je binnen 30 dagen als je niet tevreden bent!

Kortom: wij doen alles om jou een vijf sterren winkel
ervaring te geven. Liever persoonlijk contact?

Geef een reactie
Gratis verzending

boven de €100,- incl. BTW voor particulieren.

30 dagen

retourrecht op particuliere bestellingen

2000+ artikelen

Uit voorraad leverbaar

Betaal veilig en snel

Via onze PSP Mollie.